1. VRSTE OBDELANIH PODATKOV / POVEZAVE DO DRUGIH SPLETNIH STRANI

DKlej d.o.o. skrbi za zasebnost. Na spletni strani zbiramo in obdelujemo več vrst osebnih podatkov. To vključuje:

  • Informacije, ki jih posredujete pri uporabi naših spletnih obrazev ter spletne strani, na primer ime, naslov, telefon, e-naslov in druge informacije, ki jih posredujete prek naših spletnih obrazec.
  • Informacije, ki jih potrebujemo, ko na spletni strani prijavite napako.
  • Informacije, zbrane s pomočjo piškotkov.

Ta stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani družbenih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih strani DKlej d.o.o. ali tretjih oseb, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani preverite njihovo politiko varstva zasebnosti.

Te spletne strani lahko vsebujejo tudi vsebino drugih spletnih strani. DKlej d.o.o. ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb. Za podatke predstavljene tam odgovarja izključno lastnik spletne strani. DKlej d.o.o. ne nadzira in ne odgovarja za vsebino neodvisnih spletnih strani, ki nudijo zunanje vsebine obiskovalcem spletne strani. Posledica je, da lahko ob obisku spletne strani s tako vsebino srečate piškotke teh tretjih oseb. DKlej d.o.o. ne nadzira širjenja teh piškotkov. Več podatkov dobite v politiki zasebnosti teh tretjih oseb. DKlej d.o.o.  ne more sprejeti odgovornosti ali obveznosti za spletne strani tretjih oseb.

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani.

Za informacije o nastavitvah piškotkov kliknite na ime vašega brskalnika:

  • Firefox
  • Chrome
  • Internet Explorer
  • Opera
  • Safari

2. ZBIRANJE IN UPORABA OSEBNIH IN NEOSEBNIH INFORMACIJ

Ko DKlej d.o.o. posredujete osebne informacije, jih shranimo in obdelamo, da lahko odgovorimo na vaša povpraševanja, za trženje in raziskovanje trga, za storitve za stranke, analizo podatkov o prodaji in za stike s strankami v skladu z njihovimi navodili glede stikov. Po potrebi vas tudi zaprosimo za sodelovanje v raziskavah, ki jih, če se strinjate, uporabimo za trženje v povezavi z DKlej d.o.o., za raziskavo trga in mnenja strank.

Podatke z zgoraj omenjenimi nameni tudi lahko posredujemo povezanim družbam in satelitom. Vaših osebnih podatkov ne bomo prodali ali jih delili z drugimi podjetji za njihovo uporabo brez predhodnega obvestila ali, če je potrebno, brez vašega soglasja. Z vami bomo stopili v stik le, če ste izrecno soglašali s tem in preko kanala, ki ste ga izbrali in soglašali.

Za optimizacijo spletne strani glede sistemske učinkovitosti, uporabnosti in posredovanja uporabnih informacij o naših izdelkih in storitvah, samodejno zbiramo in shranjujemo podatke v dnevniških datotekah na vašem računalniku. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska. Gre za statistične podatke o uporabi brskalnika in spletnih vzorcev uporabnikov.

Te podatke uporabljamo za učinkovito upravljanje strani, da izvemo več o vedenju naših uporabnikov po vsej strani, da analiziramo trende in na celovit način zberemo demografske podatke o uporabnikih. Zbrani podatki se lahko uporabijo za naše tržne in oglaševalske storitve ter za komunikacijo (na primer optimizacijo in izboljšanje uporabniških izkušenj, ki zagotavlja bolj privlačne ponudbe in storitve).

Če uporabimo podatke, ki niso osebni podatki, skupaj z osebnimi podatki, se taki podatki obravnavajo kot osebni podatki, vse dokler ostanejo združeni.

3. Pravica do informacij o osebnih podatkih / Popravljanje, blokiranje ali brisanje

Kadarkoli lahko zahtevate informacije o vaših shranjenih osebnih podatkih, poreklu podatkov, prejemniku podatkov, namenu shranjevanja ter o osebah in družbah, katerim redno prenašamo vaše osebne podatke. Poleg tega imate pravico da v skladu z veljavnimi pravnimi določili posodobite, popravite, blokirate ali izbrišete svoje podatke.

Če ste nam posredovali osebne podatke in bi radi vedeli, če in kateri vaši osebni podatki so shranjeni pri nas ali bi želeli informacije o uporabi vaših podatkov oziroma želite popravek / blokiranje / izbris vaših podatkov, se obrnite na nas:

prek e-pošte dasa.kogoj@gmail.com ali pišite na DKlej d.o.o., Drenov grič 169, 1360 Vrhnika.

4. Pravica do umika soglasja

Pravico imate, da kadarkoli umaknete svoje soglasje. Umik vašega soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave, ki je temeljila na vašem soglasju, preden ste ga umaknili. Umik lahko posredujete po pošti na naslov DKlej d.o.o., Drenov grič 169, 1360 Vrhnika.

ali preko e-pošte: dasa.kogoj@gmail.com, s pripisom ODJAVA.

5. Spremembe politike zasebnosti

Vse prihodnje spremembe politike zasebnosti bodo objavljene na tej spletni strani. Redno preverjajte to spletno stran, da boste seznanjeni s spremembami naše politike zasebnosti.

Kontaktirajte nas

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na naslov:

DKlej d.o.o.
Drenov Grič 169, 1360 Vrhnika
dasa.kogoj@gmail.com