Vaši osebni podatki se zbirajo, obdelujejo, posredujejo ter so uporabljeni s strani DKlej d.o.o., Drenov grič 169, 1360 Vrhnika za namene obdelave vaše zahteve ali sporočila.

 

Pravica do informacij o osebnih podatkih / Popravljanje, blokiranje ali brisanje

Kadarkoli lahko zahtevate informacije o vaših shranjenih osebnih podatkih, poreklu podatkov, prejemniku podatkov, namenu shranjevanja ter o osebah in družbah, katerim redno prenašamo vaše osebne podatke. Poleg tega imate pravico da v skladu z veljavnimi pravnimi določili posodobite, popravite, blokirate ali izbrišete svoje podatke.

Če ste nam posredovali osebne podatke in bi radi vedeli, če in kateri vaši osebni podatki so shranjeni pri nas ali bi želeli informacije o uporabi vaših podatkov oziroma želite popravek / blokiranje / izbris vaših podatkov, se obrnite na nas:

prek e-pošte dasa.kogoj@gmail.com ali pišite na DKlej d.o.o., Drenov grič 169, 1360 Vrhnika.

 

Pravica do umika soglasja

Pravico imate, da kadarkoli umaknete svoje soglasje. Umik vašega soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave, ki je temeljila na vašem soglasju, preden ste ga umaknili. Umik lahko posredujete po pošti na naslov DKlej d.o.o., Drenov grič 169, 1360 Vrhnika ali preko e-pošte: dasa.kogoj@gmail.com, s pripisom ODJAVA.

 

Spremembe politike zasebnosti

Vse prihodnje spremembe politike zasebnosti bodo objavljene na tej spletni strani. Redno preverjajte to spletno stran, da boste seznanjeni s spremembami naše politike zasebnosti.

 

Kontaktirajte nas

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na naslov:
DKlej d.o.o., Drenov grič 169, 1360 Vrhnika
dasa.kogoj@gmail.com